5 dôvodov, prečo by ste si mali zaobstarať tlakovú umývačku

Aktuality

5 dôvodov, prečo by ste si mali zaobstarať tlakovú umývačku

15. január 2020

Práve takéto počasie je ideálne pre ukladanie špiny v špárach a na miestach, kde sa ťažko čistia. Zaobstarajte si preto tlakovú umývačku, ktorá vám pomôže s pravidelnou údržbou povrchov a materiálov. Viete, podľa čoho si vybrať?

Prečo si kúpiť tlakovú umývačku?

Tlaková umývačka má niekoľko výhod, vďaka ktorým by ste si ju mali zadovážiť bez ohľadu na to, aké povrchy potrebujete vyčistiť. Univerzálne tlakové čističe sú vhodné takmer na každý povrch.

TIP: Zaobstarajte si tlakový čistič v dostatočnom predstihu. Ideálne skôr, ako začnete s prvým jarným upratovaním v záhrade.

  1. Tlakový čistič čistí povrchy rýchlo a efektívne bez ohľadu na typ povrchu.

  2. Má jednoduché ovládanie a je bezpečný.

  3. Má univerzálne využitie a stačí vám jeden na všetky druhy materiálov a povrchov. Vyberte si ideálne taký, na ktorom viete upravovať tlak, s ktorým pracujete.

  4. Je praktický a ušetrí vám veľa času.

  5. Je úsporný. Efektívne využíva vodu a šetrí drahé čistiace prostriedky.

Ako si vybrať správny čistič?

Tlakové umývanie je založené na vysokotlakovom vodnom striekaní tekutiny, ktorá dokáže odstrániť uvoľnené farby, plesne, špiny, prach, bahno, žuvačky a nečistoty z povrchov a predmetov, ako sú budovy, vozidlá či betónové povrchy.

Na trhu v súčasnosti nájdete prístroje, ktoré dokážu vyvinúť tlak od 5 až do 200 MPa. Megapascal (MPa) je miera pevnosti betónu pod tlakom. Jeden MPa sa rovná miliónu pascalov (Pa) a keďže pascal je jeden newton sily na meter štvorcový, megapascal je milión newtonov na meter štvorcový. Komplikované? Ani nie.

Správny model si viete vybrať na základe sily tlakového čističa a povrchu, ktorý plánujete čistiť. Niekedy pri produktoch v predajniach a e-shopoch nájdete uvedenú silu tlaku v baroch. To si však viete pomerne ľahko prepočítať. Jeden megapascal predstavuje desať barov.

Univerzálny čistič si poradí s autom aj príjazdovou cestou

Na čistenie auta alebo exteriéru vášho domu potrebujete tlakový čistič, ktorý dokáže vyvinúť tlak o sile približne 100 barov, no na čistenie vašej betónovej príjazdovej cesty potrebujete tlak 200 barov. Ak chcete použiť tlakovú umývačku na všetky tieto úlohy, potrebujete takú, ktorá je nastaviteľná a dokáže vyvinúť rôznu silu, ktorú si viete nastaviť podľa potreby. Štandardný univerzálny tlakový čistič čistí rýchlo a efektívne bez ohľadu na to, na aký povrch sa ho rozhodnete použiť.

Kombinácia horúcej vody, vami vybraného chemického prostriedku a vysokého tlaku, zabezpečí, že čističu odolá len máloktorá špina, či už na drevenej podlahe, medzi kachličkami, na skle auta, alebo v zámkovej dlažbe.

Tlakový čistič je preto skvelým pomocníkom pre každého domáceho kutila. Pri práci s ním viete nastaviť silu tlaku, čím ho prispôsobíte materiálu, ktorý čistíte. Jednoduchosť ovládania zas zabezpečí, že s tlakovým čističom budete vedieť pracovať bez ohľadu na vašu silu či vek.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:


Doprava v rámci SR zadarmo od 100€


90% produktov máme skladom


Garancia kvality a spoľahlivosti


Vrátenie peňazí do 30 dní


Zákaznícky servis je tu pre vás