FORT MPM: Univerzálny pomocník do každého počasia

Aktuality

FORT MPM: Univerzálny pomocník do každého počasia

16. jún 2021

Zeleň je dôležitou súčasťou nášho života. Na to, aby bola kvalitná, však potrebuje viac ako opatrenia pre jej ochranu. Inak to nie je ani s čistotou verejných priestranstiev. Tajomstvo zdravej zelene a čistých ulíc sa totiž skrýva v pravidelnej údržbe, ktorá by mala byť nielen kvalitná, ale aj rýchla. Riešením sú univerzálne nosiče nadstavieb, ktoré sa dajú využiť celoročne. Patrí k nim aj FORT MPM. Akými vlastnosťami vyniká?

Kompaktné viacúčelové zametacie vozidlo FORT MPM je ideálnym pomocníkom pre mestskú údržbu. Dá sa totiž využiť celoročne na rôzne činnosti, ako napríklad kosenie, zametanie, čistenie komunikácií a detských ihrísk či pri starostlivosti o zeleň a verejné priestranstvá. 

Vlastnosti, ktoré vás presvedčia

Nosič FORT MPM je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú ekonomické a všestranné vozidlo do každého ročného obdobia. Vyniká vysokou manévrovateľnosťou a jednoduchosťou používania. Radí sa totiž k vozidlám do 3,5 tony, na čo stačí vodičský preukaz skupiny B. Výhodou sú rovnako jeho kompaktné rozmery (šírka len 1 meter), ktoré idú ruka v ruke s dokonalou obratnosťou. 

Zametacia nadstavba vozidla má vpredu dve nastaviteľné kotúčové kefy s bočným výsuvom od 1 do 1,6 metra. Kropenie dokáže počas práce nasať až 530 litrov nečistôt. Výrazne nižšia je aj prašnosť. Stačí však niekoľko minút a z riešenia FORT MPM sa stane skvelý pomocník pri odhŕňaní snehu a posype komunikácií počas zimnej údržby. Zabezpečujú to prídavné zariadenia, ako sú predná radlica a rozmetadlo. Cisternová nadstavba so skrápacou rampou zas pomôže pri splachovaní a umývaní verejných priestranstiev. Uplatnenie však nájde aj pri polievaní záhonov. Inak to nie je ani s údržbou zelene. K nadstavbám totiž patrí aj vysávač, ktorý si poradí s popadaným lístím či mulčovač na kosenie trávnika.

Univerzálne nadstavby do každého počasia

Ako sme už spomenuli vyššie, vozidlo FORT MPM je ideálnym pomocníkom do každého ročného obdobia. Dokazuje to aj široký výber nadstavieb: 

  • zametacia nadstavba, 

  • radlica na sneh,

  • nadstavba na polievanie, 

  • komunálny posyp,

  • mulčovač na kosenie,

  • vysávač.

FORT MPM v kocke

  • Výkon motora 21,7 kW, 

  • hydropojazd, 

  • pohon 4×4, 

  • posilňovač riadenia, 

  • 17 % svahová dostupnosť, 

  • kompaktná šírka 1 meter.

Presvedčili sme vás? 

Ak hľadáte efektívneho pomocníka na údržbu verejných priestranstiev, no nemôžete si z finančného hľadiska dovoliť na každú činnosť iný stroj alebo nemáte kapacitné možnosti a nemáte kde viacero vozidiel uskladniť, FORT MPM vás rozhodne nesklame. 

V prípade, že stále váhate alebo máte dodatočné otázky, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. V našej ponuke nájdete nielen záhradnú, ale aj profesionálnu techniku do každého počasia. 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:


Doprava v rámci SR zadarmo od 100€


90% produktov máme skladom


Garancia kvality a spoľahlivosti


Vrátenie peňazí do 30 dní


Zákaznícky servis je tu pre vás