Silný výkon a špičkové technológie: Spoznajte stroje Kubota

Aktuality

Silný výkon a špičkové technológie: Spoznajte stroje Kubota

13. máj 2021

Žiadna farma sa v súčasnosti nezaobíde bez kvalitného a moderného traktora, s ktorým sú všetky namáhavé činnosti oveľa rýchlejšie a jednoduchšie. Všetky tieto vlastnosti spĺňajú aj japonské stroje Kubota. Prečo sa do nich oplatí investovať?

Hoci je značka Kubota pre mnohých Slovákov neznámou, dlhodobo patrí k svetovým lídrom v predaji motorov, traktorov a stavebných strojov s jediným cieľom – zjednodušiť ľuďom ťažkú prácu. Kubota vznikla japonskej Osake v roku 1890. Odvtedy sa vypracovala na silný koncern s pobočkami po celom svete. Nevyhli sa ani Slovensku – môžete si ich zakúpiť u nás v ŠUPA technike. Prečo by ste mali siahnuť po riešeniach Kubota?

Moderné technológie a inovácie

Jednou z kľúčových vlastností strojov Kubota je dôraz na špičkové technológie a inovácie. V ponuke nájdete dokonale integrované systémy, pomocou ktorých môžete svoj traktor či prídavné zariadenie ovládať jednoducho –  z jediného terminálu, a to od optimalizácie stroja po monitorovanie prídavného zariadenia. Získate tak nielen lepší prehľad o všetkých pracovných procesoch, ale zbavíte sa aj akejkoľvek fyzickej či psychickej námahy.  

S technológiou ISOBUS, riešením pre presné poľnohospodárstvo a automatickým systémom riadenia, môžete používať semená, hnojivá a pesticídy s extrémnou presnosťou. Aké zariadenia patria do portfólia spoločnosti Kubota?

Rýchla dostupnosť náhradných dielov

Zabudnite na dlhé čakanie. Dávame dôraz na to, aby sme vám čo najskôr dodali potrebné náhradné diely pre celý sortiment Kuboty. Odporúčame vám uprednostniť originálne komponenty, ktoré ako jediné dokážu plnohodnotne nahradiť tie pôvodné. Vyhnete sa tak problémom v dôsledku nekompatibility, ako napríklad skracovaniu životnosti alebo zníženiu bezpečnosti pri práci vo vašej záhrade či na farme.

Spoľahlivý servis

Rovnako je pre nás dôležitá aj pravidelná údržba a kvalitný zákaznícky servis. Poskytujeme ho nielen strojom, ale aj motorom značky Kubota. Samozrejmosťou je mobilný servis do 24 hodín. Traktory značky Kubota sú navyše od začiatku chránené 3-ročnou zárukou výrobcu. Môžete si ju dokonca predĺžiť, aby ste si zachovali hodnotu svojej investície a vyhli sa nákladným prestojom. Z akých riešení si môžete vybrať?

Pomoc, ktorú naozaj oceníte

Traktorové kosačky 

Ak hľadáte spoľahlivých pomocníkov v záhrade, ktorí vám pomôžu pri práci okolo domu alebo na plochách, kde je kosenie zdĺhavé a náročné, budú pre vás ideálnou voľbou traktorové kosačky. Vybrať si môžete z kosačiek GR série, GZD série, G a F série a ZD série. Pre viac informácií o jednotlivých traktorových kosačkách navštívte webovú stránku Kuboty.

Univerzálne traktory 

Vysoký výkon, perfektná ovládateľnosť a ergonómia. Univerzálne traktory Kubota využijete pri údržbe trávnika, zimnej komunálnej údržbe či práci s predným nakladačom. K dispozícii sú v 6 rôznych sériách. 

Poľnohospodárske traktory

Ak hľadáte bezpečný traktor s citlivým a presným hydraulickým reverzným ovládaním, motorom optimalizovaným pre výkon a jednoduchou údržbou, máme pre vás riešenie – poľnohospodárske traktory Kubota, ktoré sú spoľahlivé aj cenovo výhodné.

Traktory pre sady a vinice

Patríte k pestovateľom vína či ovocia? Z kompaktných traktorov Kubota si rozhodne vyberiete. Vyznačujú sa vysokým výkonom a komfortom. Ich kabína vám zaručí perfektný výhľad do všetkých strán.

Viacúčelové vozidlá

Vďaka vozidlu RTV X900 budú všetky povinnosti vo vašej záhrade či sade oveľa jednoduchšie. Pomocou praktického nákladného priestoru odveziete všetko čo potrebuje všade tam, kam sa s veľkým autom nedostanete.

Zaujali sme vás? Radi vám poskytneme potrebné technické informácie alebo poradíme pri výbere správneho riešenia pre vašu farmu, vinohrad či záhradu. Neváhajte nás preto kedykoľvek kontaktovať

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:


Doprava v rámci SR zadarmo od 100€


90% produktov máme skladom


Garancia kvality a spoľahlivosti


Vrátenie peňazí do 30 dní


Zákaznícky servis je tu pre vás